fbpx
Winkelwagen

Gratis verzending: vanaf 69,95

Gratis retourneren

1-2 dagen levertijd

Disclaimer

Disclaimer voor www.wijnfantasie.nl

Op deze pagina geven wij aan onder welke voorbehouden wij de informatie op onze website aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt dan wel misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen gebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Tevens is het, zonder schriftelijke toestemming van wijnfantasie, niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen van WijnFantasie en deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij wijnFantasie en biedt geen garantie en/of aansprakelijkheid op juistheid. Eveneens aanvaardt WijnFantasie geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Aansprakelijkheid

Wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van onze informatie, prijzen e.d. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Onjuistheden die hierbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met WijnFantasie te mogen claimen of te veronderstellen.

Gratis verzending

Op bestellingen vanaf 69,95

Gemakkelijk retouneren

WijnFantasie staat voor service

Groot assortiment

De beste en lekkerste wijnen

100% Veilig betalen

Ideal / MasterCard / Paypal

De waardering van wijnfantasie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 17 reviews.