fbpx
Winkelwagen

Gratis verzending: vanaf 69,95

Gratis retourneren

1-2 dagen levertijd

Garantie

Algemeen

WijnFantasie hanteert hoge kwaliteitsnormen en behandelt elke bestelling met uiterste zorg. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn met uw bestelling vragen wij u dit binnen 24 uur aan ons te melden. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: info@wijnfantasie.nl. Wanneer het vastgestelde gebrek een gevolg is van een fout van WijnFantasie, zullen wij het product kosteloos vervangen of, indien gewenst, het aankoopbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten volledig vergoeden.

Beschadigde levering

Indien uw bestelling beschadigd is dient u dit binnen 24 uur aan ons te melden. Wij onderzoeken voor u of de aangerichte schade het gevolg is van een fout is van WijnFantasie, of van de vervoersdienst en komen samen met u tot een passende oplossing.

Incomplete levering

Indien uw bestelling incompleet geleverd is, vragen wij u dit binnen 24 uur aan ons te melden. Uiteraard zullen wij onderzoeken waar het mis is gegaan en u zo snel mogelijk de rest van uw bestelling, kosteloos, toesturen.

Verkeerd product ontvangen

Heeft u een verkeerd product ontvangen? Wij vragen u dit binnen 24 uur aan ons te melden waarna wij uiteraard het juiste product kosteloos naar u toe sturen. Tevens dragen wij zorg voor het kosteloos retourneren van het verkeerd ontvangen product.

Gratis verzending

Op bestellingen vanaf 69,95

Gemakkelijk retouneren

WijnFantasie staat voor service

Groot assortiment

De beste en lekkerste wijnen

100% Veilig betalen

Ideal / MasterCard / Paypal

De waardering van wijnfantasie.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 17 reviews.